MEER INFO


Meld een inwoner aan!
Naast bestuurders en ambtenaren van gemeenten, hopen wij dat ook bewoners de Dag van de Lokale Democratie bezoeken. Ken je een inwoner in jouw gemeente voor wie het waardevol is deel te nemen aan de Dag van de Lokale Democratie? Vermeld dan zijn/haar gegevens bij inschrijving in het daarvoor bestemde veld in het inschrijfformulier. Deze persoon ontvangt van ons een uitnodiging.

Doelgroep
De Dag van de Lokale Democratie is bestemd voor burgemeesters, wethouders, gemeentesecretarissen, griffiers, raadsleden en ambtenaren van gemeenten en voor bewoners. De organisatie streeft naar een goede vertegenwoordiging van alle doelgroepen. Daarom is per doelgroep een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Het kan voorkomen dat de Dag voor uw doelgroep vol is en dat u op de wachtlijst wordt geplaatst.

Kosten
Deelname aan de Dag van de Lokale Democratie is gratis.
Ongeveer een week voor de Dag van de Lokale Democratie ontvang je per e-mail een bevestiging van deelname met het definitieve programma en praktische informatie en per post een naambadge die dient als toegangsbewijs.

Annuleren of wijzigen
Wil je jouw aanmelding annuleren of wijzigen, dan kun je dat doen door op de link in de automatische e-mailbevestiging te klikken, die je direct na inschrijving ontvangt en jouw registratie aan te passen.
Indien je vooraf geen bericht van verhindering doorgeeft, dan wordt er € 50,- ex btw no-show kosten in rekening gebracht.
Als jouw plaats bij verhindering wordt ingenomen door een vervanger, verzoeken wij je de naam van de vervanger via e-mail aan ons door te geven.

Informatie
De logistieke organisatie is in handen van VNG Congressen. Je kunt met vragen over registratie en organisatie terecht bij VNG Congressen via: T. 070 - 373 84 58, E. vngcongressen@vng.nl.

Privacy
· De door jouw verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder jouw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.
· VNG Congressen is verwerker van jouw gegevens in eigen beheer of in opdracht van een andere organisatie. We gaan verantwoordelijk om met de privacy van jouw gegevens.
· Voor elke bijeenkomst worden cookies bewaard via de website van de betreffende bijeenkomst en via het registratiesysteem dat wordt gebruikt. Cookies gebruiken wij voor functionele en analytische doeleinden.
· Jouw gegevens worden gebruikt om je te informeren voor de bijeenkomst(en) waarvoor je je hebt aangemeld.
· Indien je ons toestemming heeft gegeven ook over andere bijeenkomsten geïnformeerd te worden, dan gebruiken wij jouw gegevens ook voor toekomstige mailingen.
· Je kunt je te allen tijden afmelden onder elk bericht dat je van ons ontvangt.
· Heb je vragen over uw privacy, mail ons dan via privacycs@vng.nl. U ontvangt dan binnen vier weken een reactie van ons.
· Voor onze boekingsvoorwaarden en de privacyverklaring verwijzen we je naar onze corporate website; www.vngcongressen.nl

DAG VAN DE LOKALE DEMOCRATIE IS EEN INITIATIEF VAN: